L’autor: Sebastià Sardiné i Torrentallé

SEBASTIÀ SARDINÉ TORRENTALLÉ 
Riera del Pare Fita 63 B. Arenys de Mar.
Tf/fax 93.792.0517 vilanaperles@vilanaperles.cat

Nat a Oliana 14.06.1948. Cr. Sagrada Familia-Hospital 10-14, Cal Migdiada, Oliana -Lleida- ” El DRAC D’OLIANA i el Mur de la Memòria Històrica d’Oliana, presideix el mur de casa seva.

DADES ACADEMIQUES I PROFESSIONALS.

Advocat en exercici, amb més de 30 anys d’experiència en el mon empresarial (fiscal-mercantil-laboral)

Màster en Comerç i Legislació Internacionals, havent viatjat per negocis a Rússia des de 1982 i constituït una empresa mixta metal·lúrgica amb empresaris d’aquests país i contactes comercials amb Xina des de 1992. U.O.C. : Diplomat en Màrqueting a Internet. Diplomat en impostos i altres especialitats. Assessor d’empreses. Consultor. Casat, amb tres fills majors d’edat. C/I.= 139

Empresari.. Empresa ESTCAT SL.

Idiomes: Parlo 4 idiomes. Em faig entendre en 6. Llegeixo rus i grec.

DADES POLITIQUES.

Reorganitza ERC a Arenys de Mar, presentant-se a les municipals. Primer regidor electe d’ERC en aquesta localitat. President comarcal del Maresme i Conseller Nacional. Va anar a les llistes al Parlament.

Abandona la militància de carnet, finals del 90.

Consuta popular “per a la independència “ a Arenys de Mar: President Junta electoral. Arenys Decideix; vaig col·laborar també amb Oliana Decideix.

Militància política actual: Cap. Independentista actiu.

Darrera conferencia: “La modernitat de les Constitucions de Catalunya 1701-1702 i 1705-1706” conferencies dades al “ Memorial 1714”.

Membre, triat pels partits, de la JUNTA ELECTORAL d’Arenys de Mar, en moltes de les diferents eleccions.

ASSOCIACIONISME: Membre del C.C.N. Membre de A.N.C.

ALTRES:

Articulista , havent publicat en premsa local i al diaris catalans, prop de 100 articles de transfons polític i econòmic. He presentat propostes de reactivació econòmica i laborals al Govern i al Gobierno.

Creador d’un nou model de contracte de treball MOD1011, per a temps de crisi. INNOVADOR.

Estic redactant un nou ESTATUT “ DELS EMPRESARIS , TREBALLADORS i RELACIONS LABORALS”. Conferenciant.

AFECCIONS:

Historia: lectura i escriptura política. Agricultura. Música: Jazz, blues, swing. Practico el Saxo.

Esport de muntanya (cims de 3000m). Motard: harlista.

Primer premi de poesia ex aequo Arenys de Mar (2003). Segon premi de “contes d’advocats”.(2004) Escrits: una dotzena de contes i una novel·la: “SA MAJESTAT EL PRESIDENT DE LA REPÚBLICA” i la Biografia de RAMON F. DE VILANA PERLES i CAMARASA, s’editarà abans juny 2013) el català amb més poder polític i econòmic que mai ha tingut Catalunya. Redactor de la ultima Constitució de Catalunya. Darrer Protonotari de la Corona d’Aragó. Secretari Personal i “primer ministre” de Carles III de Catalunya, Emperador Carles VI d’Àustria. Marques de Rialp i del Sacre Romà Imperi, havent-ne fet la primera aproximació biogràfica presentada a Oliana al Abril 2010. El text està en Edició en fase revisió, publicació durant el 2013. Altre : MUR DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA OLIANA: 15 biografies.

Investigador Històric. Promotor del CENTRE D’ESTUDIS VILANA PERLES, dins del CERCLE D’ESTUDIS OLIANESOS (en projecte). Seu: OLIANA (Lleida).